Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Studentský řízek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 616 kJ /
625 kcal
Bílkoviny42,66 g
– z toho živočišné bílkoviny42,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,30 g
Tuky45,12 g
– nasycené23,64 g
– nenasycené17,00 g
–– mononenasycené14,60 g
–– polynenasycené2,40 g
––– omega 30,36 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 618 mg
Sodík 1,20 g
Sůl2,92 g
Sacharidy6,90 g
– cukry5,50 g
––– laktóza1,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky gothaje (nebo vepřového lunchmeatu) Měkký salám
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
100 g 100 g nastrouhaného ementálu Ementál 100 g
uzená paprika Paprika uzená
100 ml 100 ml piva Pivo světlé 10ᵒ 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.