Nutriční hodnoty (Studentský řízek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 616 kJ / 625 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 45,12 g |
– nasycené | 23,64 g |
– nenasycené | 17,00 g |
–– mononenasycené | 14,60 g |
–– polynenasycené | 2,40 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 618 mg |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 2,92 g |
Sacharidy | 6,90 g |
– cukry | 5,50 g |
––– laktóza | 1,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky gothaje (nebo vepřového lunchmeatu) | Měkký salám | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
100 g 100 g nastrouhaného ementálu | Ementál | 100 g |
uzená paprika | Paprika uzená | |
100 ml 100 ml piva | Pivo světlé 10ᵒ | 100 ml |