Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Trenčiansky párek s fazolí po domácku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 715 kJ /
1 844 kcal
Bílkoviny109,20 g
– z toho živočišné bílkoviny35,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny74,20 g
Tuky56,64 g
– nasycené33,38 g
– nenasycené22,72 g
–– mononenasycené9,06 g
–– polynenasycené13,66 g
––– omega 30,06 g
Vláknina64,62 g
Cholesterol 138 mg
Sodík 2,05 g
Sůl4,85 g
Sacharidy194,00 g
– cukry23,98 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g bílých fazolí Fazole bílé 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
vývar z kostí (nebo kuřecí) Vývar masový
140 g 140 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 140 g
6 nožiček 6 nožiček kvalitních tenkých párků Párek vepřový 240 g
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
cukr Cukr bílý
olej Olej řepkový
50 ml 50 ml smetany na vaření (volitelně) Smetana kravská sladká 12% 50 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.