Nutriční hodnoty (Trenčiansky párek s fazolí po domácku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 715 kJ / 1 844 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 74,20 g |
Tuky | 56,64 g |
– nasycené | 33,38 g |
– nenasycené | 22,72 g |
–– mononenasycené | 9,06 g |
–– polynenasycené | 13,66 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 64,62 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 2,05 g |
Sůl | 4,85 g |
Sacharidy | 194,00 g |
– cukry | 23,98 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g bílých fazolí | Fazole bílé | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
vývar z kostí (nebo kuřecí) | Vývar masový | |
140 g 140 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 140 g |
6 nožiček 6 nožiček kvalitních tenkých párků | Párek vepřový | 240 g |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
cukr | Cukr bílý | |
olej | Olej řepkový | |
50 ml 50 ml smetany na vaření (volitelně) | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |