Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená uzená krkovička s vídeňskou cibulí a petrželkovým salátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 718 kJ /
411 kcal
Bílkoviny7,91 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,77 g
Tuky17,68 g
– nasycené10,98 g
– nenasycené6,12 g
–– mononenasycené5,39 g
–– polynenasycené0,73 g
––– omega 30,06 g
Vláknina26,76 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy48,67 g
– cukry31,21 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 hrubší plátky uzené krkovice Vepřová krkovice uzená
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 plátky 2 plátky másla nebo sádla Máslo kravské 20 g
vývar nebo voda na podlití Vývar masový
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
3 3 sušená rajčata v oleji Rajčata červená sušená v oleji
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
lžíce lžíce kapary Kapary
olej z rajčat Rajče červené čerstvé
sůl Sůl mořská
pár kapek kapek balzamikového octu Ocet balsamikový bílý
podle chuti cukr Cukr bílý
hodně krájené petrželky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.