Nutriční hodnoty (Pečená uzená krkovička s vídeňskou cibulí a petrželkovým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 718 kJ / 411 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,77 g |
Tuky | 17,68 g |
– nasycené | 10,98 g |
– nenasycené | 6,12 g |
–– mononenasycené | 5,39 g |
–– polynenasycené | 0,73 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 26,76 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 48,67 g |
– cukry | 31,21 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 hrubší plátky uzené krkovice | Vepřová krkovice uzená | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 plátky 2 plátky másla nebo sádla | Máslo kravské | 20 g |
vývar nebo voda na podlití | Vývar masový | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
3 3 sušená rajčata v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
lžíce lžíce kapary | Kapary | |
olej z rajčat | Rajče červené čerstvé | |
sůl | Sůl mořská | |
pár kapek kapek balzamikového octu | Ocet balsamikový bílý | |
podle chuti cukr | Cukr bílý | |
hodně krájené petrželky | Petržel nať čerstvá |