Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krém z pečené kapie, květáku a brambor)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 264 kJ /
541 kcal
Bílkoviny34,92 g
– z toho živočišné bílkoviny26,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,92 g
Tuky17,13 g
– nasycené10,31 g
– nenasycené5,91 g
–– mononenasycené4,75 g
–– polynenasycené1,16 g
––– omega 30,04 g
Vláknina11,18 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 299 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy56,63 g
– cukry34,47 g
––– laktóza3,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kapie Paprika červená čerstvá 500 g
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
3 3 větší růžičky květáku Květák čerstvý
1 1 šalotku Šalotka čerstvá
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
½ lžičky papriky Paprika červená sušená
1 l 1 l vývaru z gelového zeleninového bujonu Bujón zeleninový
50 ml 50 ml Panna da cucina (italská smetana)
100 g 100 g mozzarelly Mozzarella kravská 100 g
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 malá bageta Bageta pšeničná
olivový olej Olej olivový
pár lístků lístků bazalky Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.