Nutriční hodnoty (Krém z pečené kapie, květáku a brambor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 264 kJ / 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,92 g |
Tuky | 17,13 g |
– nasycené | 10,31 g |
– nenasycené | 5,91 g |
–– mononenasycené | 4,75 g |
–– polynenasycené | 1,16 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 11,18 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 56,63 g |
– cukry | 34,47 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kapie | Paprika červená čerstvá | 500 g |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
3 3 větší růžičky květáku | Květák čerstvý | |
1 1 šalotku | Šalotka čerstvá | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
½ lžičky papriky | Paprika červená sušená | |
1 l 1 l vývaru z gelového zeleninového bujonu | Bujón zeleninový | |
50 ml 50 ml Panna da cucina (italská smetana) | ||
100 g 100 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 100 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 malá bageta | Bageta pšeničná | |
olivový olej | Olej olivový | |
pár lístků lístků bazalky | Bazalka čerstvá |