Nutriční hodnoty (Kuře vařené v zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 802 kJ / 192 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 0,40 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,14 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 7,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 92 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 38,40 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3-4 3-4 kuřecí stehna (podle velikosti) | ||
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
směs zeleniny (květák, brokolice, cibule, česnek, paprika, fazolky, růžičková kapusta) | Mrkev čerstvá | |
1 snítka 1 snítka libečku | Libeček čerstvý | |
1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |