Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře vařené v zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie802 kJ /
192 kcal
Bílkoviny5,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,00 g
Tuky0,40 g
– nasycené0,04 g
– nenasycené0,14 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,12 g
––– omega 30,02 g
Vláknina7,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 92 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy38,40 g
– cukry6,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3-4 3-4 kuřecí stehna (podle velikosti)
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
směs zeleniny (květák, brokolice, cibule, česnek, paprika, fazolky, růžičková kapusta) Mrkev čerstvá
1 snítka 1 snítka libečku Libeček čerstvý
1 snítka 1 snítka tymiánu Tymián sušený
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
lžíce lžíce másla Máslo kravské
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.