Nutriční hodnoty (Mleté maso se zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 286 kJ / 1 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,13 g |
Tuky | 98,74 g |
– nasycené | 41,96 g |
– nenasycené | 51,14 g |
–– mononenasycené | 40,21 g |
–– polynenasycené | 10,93 g |
––– omega 3 | 0,51 g |
Vláknina | 26,41 g |
Cholesterol | 278 mg |
Sodík | 5,09 g |
Sůl | 12,60 g |
Sacharidy | 59,35 g |
– cukry | 41,03 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g mletého masa (mix hovězího a vepřového) | Vepřový ořez | 400 g |
600 g 600 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 600 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
mletá paprika sladká (a pálivá podle chuti) | Paprika červená sušená | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
kmín | Kmín | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý |