Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mleté maso se zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 286 kJ /
1 502 kcal
Bílkoviny84,03 g
– z toho živočišné bílkoviny69,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,13 g
Tuky98,74 g
– nasycené41,96 g
– nenasycené51,14 g
–– mononenasycené40,21 g
–– polynenasycené10,93 g
––– omega 30,51 g
Vláknina26,41 g
Cholesterol 278 mg
Sodík 5,09 g
Sůl12,60 g
Sacharidy59,35 g
– cukry41,03 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g mletého masa (mix hovězího a vepřového) Vepřový ořez 400 g
600 g 600 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 600 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
mletá paprika sladká (a pálivá podle chuti) Paprika červená sušená
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 15 g
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
kmín Kmín
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.