Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Papriky plněné masem a kapary)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 409 kJ /
815 kcal
Bílkoviny77,36 g
– z toho živočišné bílkoviny68,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,61 g
Tuky26,85 g
– nasycené10,57 g
– nenasycené11,91 g
–– mononenasycené9,03 g
–– polynenasycené2,88 g
––– omega 30,09 g
Vláknina14,12 g
Cholesterol 525 mg
Sodík 957 mg
Sůl2,31 g
Sacharidy60,82 g
– cukry43,19 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 velké červené papriky – tedy spíše dost velké Paprika červená čerstvá 300 g
300 g 300 g mletého hovězího masa Hovězí ořez 300 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
5 lžiček 5 lžiček kapar Kapary 25 g
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 1 cibuli Cibule čerstvá 70 g
10 g 10 g cukru Cukr bílý 10 g
250 ml 250 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 250 ml
200 g 200 g rajčatového pyré Pyré z červených rajčat 200 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
voda Voda
rýže Rýže bílá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.