Nutriční hodnoty (Bábovka se skořicí II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 322 kJ / 3 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,72 g |
Tuky | 125,64 g |
– nasycené | 31,10 g |
– nenasycené | 82,94 g |
–– mononenasycené | 57,22 g |
–– polynenasycené | 25,72 g |
––– omega 3 | 1,61 g |
Vláknina | 13,80 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 680 mg |
Sůl | 1,77 g |
Sacharidy | 441,00 g |
– cukry | 206,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
200 g 200 g cukru moučka | Cukr bílý | 200 g |
150 g 150 g Hery | Margarín | 150 g |
4 4 vajíčka | Vejce slepičí | 280 g |
asi 1,5 dl asi 1,5 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
3 lžičky 3 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 24 g |
kůra z půlky půlky citronu | Citrón čerstvý | |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |