Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bábovka se skořicí II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 322 kJ /
3 184 kcal
Bílkoviny65,44 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,72 g
Tuky125,64 g
– nasycené31,10 g
– nenasycené82,94 g
–– mononenasycené57,22 g
–– polynenasycené25,72 g
––– omega 31,61 g
Vláknina13,80 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 680 mg
Sůl1,77 g
Sacharidy441,00 g
– cukry206,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
200 g 200 g cukru moučka Cukr bílý 200 g
150 g 150 g Hery Margarín 150 g
4 4 vajíčka Vejce slepičí 280 g
asi 1,5 dl asi 1,5 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
3 lžičky 3 lžičky skořice Skořice ceylonská 24 g
kůra z půlky půlky citronu Citrón čerstvý
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.