Nutriční hodnoty (Bramborovo – sýrové bulky s mákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 429 kJ / 1 537 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,40 g |
Tuky | 42,56 g |
– nasycené | 8,91 g |
– nenasycené | 29,08 g |
–– mononenasycené | 19,71 g |
–– polynenasycené | 9,37 g |
––– omega 3 | 2,14 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 289 mg |
Sodík | 616 mg |
Sůl | 1,46 g |
Sacharidy | 226,55 g |
– cukry | 18,45 g |
––– laktóza | 3,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
lžička lžička cukru | Cukr bílý | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
50 g 50 g hrubě strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
200 g 200 g strouhaných vařených brambor | Brambor zimní | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
lžička lžička soli | Sůl mořská | |
10 g 10 g droždí | Droždí pekařské lisované | 10 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
250-270 g 250-270 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 260 g |
mák na posyp | Mák modrý |