Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborák se zeleninou a kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 251 kJ /
1 255 kcal
Bílkoviny59,02 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,30 g
Tuky32,59 g
– nasycené7,76 g
– nenasycené15,11 g
–– mononenasycené11,41 g
–– polynenasycené3,70 g
––– omega 30,16 g
Vláknina25,30 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 1,07 g
Sůl1,89 g
Sacharidy173,20 g
– cukry11,35 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
9 9 větších brambor Brambor zimní 450 g
mrkev Mrkev čerstvá
hrášek Hrášek zelený
kukuřice Kukuřice sterilovaná
květák Květák čerstvý
od každé zeleniny cca hrst Mrkev čerstvá
2 2 kuřecí stehna Kuře stehno s kůží
lžíce lžíce bylinkového másla Máslo bylinkové
7 lžic 7 lžic tmavé strouhanky Strouhanka pšeničná 105 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 palička 1 palička česneku Česnek čerstvý 80 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.