Nutriční hodnoty (Bramborák se zeleninou a kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 251 kJ / 1 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,30 g |
Tuky | 32,59 g |
– nasycené | 7,76 g |
– nenasycené | 15,11 g |
–– mononenasycené | 11,41 g |
–– polynenasycené | 3,70 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 25,30 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 1,89 g |
Sacharidy | 173,20 g |
– cukry | 11,35 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
9 9 větších brambor | Brambor zimní | 450 g |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
hrášek | Hrášek zelený | |
kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
květák | Květák čerstvý | |
od každé zeleniny cca hrst | Mrkev čerstvá | |
2 2 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
lžíce lžíce bylinkového másla | Máslo bylinkové | |
7 lžic 7 lžic tmavé strouhanky | Strouhanka pšeničná | 105 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |