Nutriční hodnoty (Bramboráky s celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 647 kJ / 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,10 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 1,89 g |
– nenasycené | 3,57 g |
–– mononenasycené | 2,80 g |
–– polynenasycené | 0,77 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 11,50 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 124 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 59,80 g |
– cukry | 3,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
menší vařený celer | Celer bulva čerstvá | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
(dušené houby | Hřib čerstvý | |
kostičky kostičky uzeného masa) |