Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramboráky s celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 647 kJ /
394 kcal
Bílkoviny16,78 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,10 g
Tuky8,00 g
– nasycené1,89 g
– nenasycené3,57 g
–– mononenasycené2,80 g
–– polynenasycené0,77 g
––– omega 30,06 g
Vláknina11,50 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 124 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy59,80 g
– cukry3,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 brambor Brambor zimní 300 g
menší vařený celer Celer bulva čerstvá
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
majoránka Majoránka sušená
drcený kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
sádlo Sádlo vepřové
(dušené houby Hřib čerstvý
kostičky kostičky uzeného masa)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.