Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mátová omáčka k masu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie975 kJ /
233 kcal
Bílkoviny1,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,80 g
Tuky1,56 g
– nasycené0,51 g
– nenasycené0,69 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,63 g
––– omega 30,12 g
Vláknina11,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy47,10 g
– cukry42,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2- 3 2- 3 PL nasekaných lístků čerstvé máty Máta peprná list čerstvá
3 lžičky 3 lžičky citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
3 3 menší pokrájená jablka Jablko čerstvé 450 g
špetka špetka mořské soli Sůl mořská
čerstvý barevný pepř Pepř barevný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.