Nutriční hodnoty (Mátová omáčka k masu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 975 kJ / 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 1,56 g |
– nasycené | 0,51 g |
– nenasycené | 0,69 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,63 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 47,10 g |
– cukry | 42,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2- 3 2- 3 PL nasekaných lístků čerstvé máty | Máta peprná list čerstvá | |
3 lžičky 3 lžičky citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
3 3 menší pokrájená jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
špetka špetka mořské soli | Sůl mořská | |
čerstvý barevný pepř | Pepř barevný |