Nutriční hodnoty (Jablkový koláč z kyšky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 28 770 kJ / 6 876 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 66,60 g |
Tuky | 314,60 g |
– nasycené | 93,45 g |
– nenasycené | 203,81 g |
–– mononenasycené | 147,36 g |
–– polynenasycené | 56,45 g |
––– omega 3 | 15,97 g |
Vláknina | 49,20 g |
Cholesterol | 782 mg |
Sodík | 418 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 888,89 g |
– cukry | 452,29 g |
––– laktóza | 15,04 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
400 ml 400 ml kyšky | Kyška | 400 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 187.5 ml |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
3 lžíce 3 lžíce kokosu | Kokos strouhaný | 45 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
6-7 6-7 větších jablek | Jablko čerstvé | 975 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
skořice | Skořice ceylonská | |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |