Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč z kyšky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie28 770 kJ /
6 876 kcal
Bílkoviny97,72 g
– z toho živočišné bílkoviny31,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny66,60 g
Tuky314,60 g
– nasycené93,45 g
– nenasycené203,81 g
–– mononenasycené147,36 g
–– polynenasycené56,45 g
––– omega 315,97 g
Vláknina49,20 g
Cholesterol 782 mg
Sodík 418 mg
Sůl0,87 g
Sacharidy888,89 g
– cukry452,29 g
––– laktóza15,04 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
400 ml 400 ml kyšky Kyška 400 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje Olej řepkový 187.5 ml
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
3 lžíce 3 lžíce kokosu Kokos strouhaný 45 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
6-7 6-7 větších jablek Jablko čerstvé 975 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
skořice Skořice ceylonská
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.