Nutriční hodnoty (Bramborák s jablečnou domácí omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 060 kJ / 2 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,90 g |
Tuky | 28,39 g |
– nasycené | 6,85 g |
– nenasycené | 12,55 g |
–– mononenasycené | 8,73 g |
–– polynenasycené | 3,82 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 74,13 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 438 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 359,10 g |
– cukry | 111,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1200 g 1200 g brambor | Brambor zimní | 1200 g |
1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
špetka špetka čerstvě namletého pepře | Pepř černý | |
drcený kmín - podle chuti | Kmín mletý | |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
4-5 PL 4-5 PL hladké mouky do bramboráku | Mouka pšeničná hladká | 45 g |
5 5 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
1 1 červená chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
150 ml 150 ml růžového vína | Víno růžové suché | 150 ml |
špetička špetička kayenského pepře | Chilli paprička mletá | |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
1 lžička 1 lžička citronové šťávy podle chuti | Šťáva z citrónu | 5 ml |
sůl podle potřeby | Sůl mořská |