Nutriční hodnoty (Skořicový koláč z kyšky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 065 kJ / 3 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,23 g |
Tuky | 150,94 g |
– nasycené | 74,64 g |
– nenasycené | 52,63 g |
–– mononenasycené | 43,78 g |
–– polynenasycené | 8,85 g |
––– omega 3 | 0,81 g |
Vláknina | 9,45 g |
Cholesterol | 1,38 g |
Sodík | 504 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 416,06 g |
– cukry | 197,86 g |
––– laktóza | 9,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
280 g 280 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 280 g |
80 g 80 g změklého másla | Máslo kravské | 80 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
půl lžičky lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce studené vody | Voda | 36 ml |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
120 g 120 g moučkového cukru | Cukr bílý | 120 g |
250 ml 250 ml kyšky (kefíru, podmáslí) | Kyška | 250 ml |
40 g 40 g změklého másla | Máslo kravské | 40 g |
3 - 4 lžíce 3 - 4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 35 g |
1 lžíce 1 lžíce vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 15 ml |
2-3 2-3 lžíce mleté skořice (pokud použijete skořicový cukr, uberte trošku cukru) | Skořice ceylonská mletá |