Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skořicový koláč z kyšky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 065 kJ /
3 362 kcal
Bílkoviny80,04 g
– z toho živočišné bílkoviny43,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,23 g
Tuky150,94 g
– nasycené74,64 g
– nenasycené52,63 g
–– mononenasycené43,78 g
–– polynenasycené8,85 g
––– omega 30,81 g
Vláknina9,45 g
Cholesterol 1,38 g
Sodík 504 mg
Sůl1,09 g
Sacharidy416,06 g
– cukry197,86 g
––– laktóza9,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
280 g 280 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 280 g
80 g 80 g změklého másla Máslo kravské 80 g
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
půl lžičky lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
špetka špetka soli Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce studené vody Voda 36 ml
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
120 g 120 g moučkového cukru Cukr bílý 120 g
250 ml 250 ml kyšky (kefíru, podmáslí) Kyška 250 ml
40 g 40 g změklého másla Máslo kravské 40 g
3 - 4 lžíce 3 - 4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 35 g
1 lžíce 1 lžíce vanilkového extraktu Aroma vanilkové 15 ml
2-3 2-3 lžíce mleté skořice (pokud použijete skořicový cukr, uberte trošku cukru) Skořice ceylonská mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.