Nutriční hodnoty (Pikantní mleté maso v troubě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 773 kJ / 1 619 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 150,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,80 g |
Tuky | 83,60 g |
– nasycené | 38,25 g |
– nenasycené | 37,40 g |
–– mononenasycené | 31,25 g |
–– polynenasycené | 6,15 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 14,20 g |
Cholesterol | 517 mg |
Sodík | 6,69 g |
Sůl | 16,60 g |
Sacharidy | 49,60 g |
– cukry | 40,60 g |
––– laktóza | 20,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g míchaného mletého masa | Vepřová plec | 500 g |
500 g 500 g kyselého zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
200 ml 200 ml zakysaná smetana nebo jogurt | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
200 g 200 g sýra (eidam,niva,nebo tvarůžky) | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
1 1 lahůdková cibule | Cibulka jarní nať čerstvá | |
1 lžička 1 lžička koření na guláš | Koření Argentina | |
kus kus pórku | Pórek čerstvý | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |