Nutriční hodnoty (Brokolicové bramboráky se sýrem a jarní cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 490 kJ / 595 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,27 g |
Tuky | 17,38 g |
– nasycené | 7,12 g |
– nenasycené | 7,44 g |
–– mononenasycené | 5,62 g |
–– polynenasycené | 1,82 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 17,08 g |
Cholesterol | 292 mg |
Sodík | 746 mg |
Sůl | 1,66 g |
Sacharidy | 62,55 g |
– cukry | 13,19 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
50 g 50 g sýru Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
1-2 1-2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 15 g |
50 ml 50 ml mléka (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
olej na smažení | Olej řepkový |