Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky a pečené papriky s česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 239 kJ / 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,52 g |
Tuky | 52,42 g |
– nasycené | 7,23 g |
– nenasycené | 45,18 g |
–– mononenasycené | 39,05 g |
–– polynenasycené | 6,13 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 5,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,71 g |
– cukry | 0,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
několik několik blizen šafránu | Šafrán sušený | |
2 větvičky 2 větvičky tymiánu | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
6 6 paprik | Paprika bílá čerstvá | |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
5 lžic 5 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
bílý vínny ocet | Ocet vinný bílý | |
sůl | Sůl mořská |