Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky a pečené papriky s česnekem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 239 kJ /
535 kcal
Bílkoviny2,52 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,52 g
Tuky52,42 g
– nasycené7,23 g
– nenasycené45,18 g
–– mononenasycené39,05 g
–– polynenasycené6,13 g
––– omega 30,06 g
Vláknina5,88 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,71 g
– cukry0,84 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí čtvrtky Kuře stehno s kůží
několik několik blizen šafránu Šafrán sušený
2 větvičky 2 větvičky tymiánu Tymián sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
6 6 paprik Paprika bílá čerstvá
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
5 lžic 5 lžic olivového oleje Olej olivový 55 ml
bílý vínny ocet Ocet vinný bílý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.