Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karamelový dezert)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie28 443 kJ /
6 798 kcal
Bílkoviny76,88 g
– z toho živočišné bílkoviny37,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,40 g
Tuky464,13 g
– nasycené233,08 g
– nenasycené218,96 g
–– mononenasycené176,76 g
–– polynenasycené42,20 g
––– omega 39,90 g
Vláknina12,12 g
Cholesterol 1,32 g
Sodík 555 mg
Sůl1,97 g
Sacharidy572,29 g
– cukry270,07 g
––– laktóza42,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 dl 1 dl oleje Olej řepkový 100 ml
2 lžičky 2 lžičky kakaa Kakao prášek 6 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
1 1 Salko (slazené kondenzované mléko - den předem uvařit plechovku ve vodě cca 2 hodiny, nechat vystydnout) Mléko kondenzované slazené
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
1 balíček 1 balíček bebe sušenek Sušenka 50 g
čokoládová poleva Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.