Nutriční hodnoty (Banánový tofu dort s rybízem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 255 kJ / 3 646 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 83,47 g |
Tuky | 166,90 g |
– nasycené | 24,94 g |
– nenasycené | 136,06 g |
–– mononenasycené | 53,93 g |
–– polynenasycené | 82,13 g |
––– omega 3 | 3,39 g |
Vláknina | 68,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 895 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 419,09 g |
– cukry | 241,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 200 g |
8 lžic 8 lžic slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 88 ml |
8 lžic 8 lžic vlažné vody | Voda | 144 ml |
3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 5 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
tuk a mouka na přípravu formy | Mouka pšeničná hladká | |
2 balení 2 balení neochuceného tofu natural (1 balení = 180 g) | Tofu natural | 360 g |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
3 lžíce 3 lžíce slunečnicového olej | Olej řepkový | 33 ml |
3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
1 lžíce 1 lžíce vanilkového proteinu (možno nahradit vanilkovým cukrem) | ||
2-3 2-3 zralé banány | Banán čerstvý | 225 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 hrnek 1 hrnek rybízu | Rybíz červený čerstvý | 250 g |