Nutriční hodnoty (Zapékané brambory s květákem, václavkami na cibulce a šunkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 748 kJ / 657 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,98 g |
Tuky | 8,67 g |
– nasycené | 2,72 g |
– nenasycené | 5,26 g |
–– mononenasycené | 2,83 g |
–– polynenasycené | 2,43 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 15,20 g |
Cholesterol | 146 mg |
Sodík | 1,76 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 87,30 g |
– cukry | 9,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
20 dkg 20 dkg šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
houby václavky | Václavka čerstvá | |
10 10 dkg goudy na plátky | Gouda 45% t. v s. | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
kelímek kelímek smetany | Smetana kravská sladká 12% |