Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékané brambory s květákem, václavkami na cibulce a šunkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 748 kJ /
657 kcal
Bílkoviny50,98 g
– z toho živočišné bílkoviny40,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,98 g
Tuky8,67 g
– nasycené2,72 g
– nenasycené5,26 g
–– mononenasycené2,83 g
–– polynenasycené2,43 g
––– omega 30,05 g
Vláknina15,20 g
Cholesterol 146 mg
Sodík 1,76 g
Sůl4,00 g
Sacharidy87,30 g
– cukry9,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 10 brambor Brambor zimní 500 g
1 1 menší květák Květák čerstvý
20 dkg 20 dkg šunky Šunka vepřová vařená 200 g
houby václavky Václavka čerstvá
10 10 dkg goudy na plátky Gouda 45% t. v s.
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
grilovací koření Grilovací koření
kelímek kelímek smetany Smetana kravská sladká 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.