Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kroupy s kapustou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 998 kJ /
2 151 kcal
Bílkoviny221,24 g
– z toho živočišné bílkoviny199,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,24 g
Tuky47,25 g
– nasycené11,52 g
– nenasycené24,85 g
–– mononenasycené19,08 g
–– polynenasycené5,77 g
––– omega 30,45 g
Vláknina24,64 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 515 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy200,10 g
– cukry9,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g krup Kroupy ječné 250 g
1 1 menší kapusta Kapusta hlávková čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 kg 1 kg vepřové plece Vepřová plec 1000 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.