Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s lilkem, cibulí a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 720 kJ / 650 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,31 g |
Tuky | 26,84 g |
– nasycené | 16,26 g |
– nenasycené | 9,23 g |
–– mononenasycené | 8,10 g |
–– polynenasycené | 1,13 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 15,20 g |
Cholesterol | 96 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 64,30 g |
– cukry | 28,20 g |
––– laktóza | 10,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
4 4 větší brambory | Brambor zimní | 200 g |
2-3 2-3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 150 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
100 ml 100 ml smetany (nebo mléko a máslo) | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
100 g 100 g strouhaného sýru (nejlépe 2 druhy) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
sušený libeček | Libeček sušený | |
paprika | Paprika bílá čerstvá | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
1 špetka 1 špetka chilli | Chilli paprička sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
máslo na vymazání pekáčku | Máslo kravské |