Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čokoládové špičky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 70

Energie20 623 kJ /
4 929 kcal
Bílkoviny62,09 g
– z toho živočišné bílkoviny24,09 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,00 g
Tuky325,45 g
– nasycené148,79 g
– nenasycené149,55 g
–– mononenasycené78,09 g
–– polynenasycené71,45 g
––– omega 311,37 g
Vláknina22,93 g
Cholesterol 1,02 g
Sodík 303 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy400,19 g
– cukry293,03 g
––– laktóza7,22 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 bílky Vaječný bílek 66 g
120 g 120 g medu Med nepasterovaný 120 g
140 g 140 g ořechů (nebo mandlí) Vlašské ořechy 140 g
60 g 60 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 60 g
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
100 ml 100 ml vaječného koňaku Likér vaječný 100 ml
1 1 vrchovatá lžička vanilkového pudinku (prášku) Puding v prášku 40 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
150 ml 150 ml smetany na vaření 12% Smetana kravská sladká 12% 150 ml
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
60 g 60 g cukru moučka Cukr bílý 60 g
1 lžíce 1 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 11 g
100 g 100 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 100 g
70 g 70 g másla Máslo kravské 70 g
100 g 100 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 100 g
50 g 50 g másla (nebo 100% tuku) Máslo kravské 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.