Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzské čokoládové dukáty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 160 kJ /
3 384 kcal
Bílkoviny55,92 g
– z toho živočišné bílkoviny22,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,50 g
Tuky191,72 g
– nasycené73,74 g
– nenasycené99,40 g
–– mononenasycené46,50 g
–– polynenasycené52,90 g
––– omega 37,80 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 722 mg
Sodík 385 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy352,04 g
– cukry229,14 g
––– laktóza15,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g čokolády (nejlépe 50 %) Čokoláda mléčná 30% 150 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
150 g 150 g cukr prášek Cukr bílý 150 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
30 g 30 g škrobu (Maizena atd.) Bramborový škrob 30 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
špetka špetka soli Sůl mořská
100 g 100 g sekaných ořechů Vlašské ořechy 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.