Nutriční hodnoty (Francouzské čokoládové dukáty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 160 kJ / 3 384 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,50 g |
Tuky | 191,72 g |
– nasycené | 73,74 g |
– nenasycené | 99,40 g |
–– mononenasycené | 46,50 g |
–– polynenasycené | 52,90 g |
––– omega 3 | 7,80 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 722 mg |
Sodík | 385 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 352,04 g |
– cukry | 229,14 g |
––– laktóza | 15,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g čokolády (nejlépe 50 %) | Čokoláda mléčná 30% | 150 g |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
150 g 150 g cukr prášek | Cukr bílý | 150 g |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
30 g 30 g škrobu (Maizena atd.) | Bramborový škrob | 30 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
100 g 100 g sekaných ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |