Nutriční hodnoty (Podzimní dýňová bábovka s vůní perníku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 535 kJ / 2 757 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,72 g |
Tuky | 53,16 g |
– nasycené | 7,06 g |
– nenasycené | 41,81 g |
–– mononenasycené | 11,05 g |
–– polynenasycené | 30,77 g |
––– omega 3 | 5,14 g |
Vláknina | 74,73 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,66 g |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 473,03 g |
– cukry | 197,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 600 g |
170 g 170 g hladké špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 170 g |
170 g 170 g celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 170 g |
6 lžic 6 lžic medu | Med nepasterovaný | 216 g |
2 lžíce 2 lžíce mletého lněného semínka | Lněná semínka | 30 g |
3 lžíce 3 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 33 ml |
2 lžičky 2 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 24 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1 lžička 1 lžička perníkového koření | Perníkové koření | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky zázvoru | Zázvor sušený | 3.5 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky muškátového květu | Muškát květ sušený | 1.25 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská |