Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní dýňová bábovka s vůní perníku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 535 kJ /
2 757 kcal
Bílkoviny60,72 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,72 g
Tuky53,16 g
– nasycené7,06 g
– nenasycené41,81 g
–– mononenasycené11,05 g
–– polynenasycené30,77 g
––– omega 35,14 g
Vláknina74,73 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,66 g
Sůl0,03 g
Sacharidy473,03 g
– cukry197,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá 600 g
170 g 170 g hladké špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 170 g
170 g 170 g celozrnné špaldové mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 170 g
6 lžic 6 lžic medu Med nepasterovaný 216 g
2 lžíce 2 lžíce mletého lněného semínka Lněná semínka 30 g
3 lžíce 3 lžíce slunečnicového oleje Olej slunečnicový 33 ml
2 lžičky 2 lžičky jedlé sody Jedlá soda 24 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
1 lžička 1 lžička perníkového koření Perníkové koření 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky zázvoru Zázvor sušený 3.5 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky muškátového květu Muškát květ sušený 1.25 g
špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.