Nutriční hodnoty (Crostini s tymiánovou riccotou a grilovanými houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 663 kJ / 397 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,52 g |
Tuky | 27,81 g |
– nasycené | 12,78 g |
– nenasycené | 13,90 g |
–– mononenasycené | 12,14 g |
–– polynenasycené | 1,76 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 136 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 10,29 g |
– cukry | 7,01 g |
––– laktóza | 6,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 plátků 6 plátků bagety nebo jiného italského chleba | Bageta pšeničná | |
Bertolli s máslem a olivovým olejem | Olej olivový | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 1 větší šalotka | Šalotka čerstvá | |
2 hrsti 2 hrsti hlívy (lišek, hnědých žampionů) | Hlíva ústřičná syrová | |
50 ml 50 ml suchého červeného vína | Víno červené suché | 50 ml |
ocet aceto balsamico | Ocet balsamikový bílý | |
200 g 200 g ricotty | Ricotta | 200 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
2 - 3 větvičky 2 - 3 větvičky tymiánu | Tymián sušený | |
lanýžový olej | Olej řepkový | |
mořská sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |