Nutriční hodnoty (Kuřecí s červenou řepou, hrubý bramborový knedlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 238 kJ / 1 491 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,24 g |
Tuky | 10,61 g |
– nasycené | 2,32 g |
– nenasycené | 4,60 g |
–– mononenasycené | 3,03 g |
–– polynenasycené | 1,57 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 30,74 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 288,90 g |
– cukry | 14,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
100 g 100 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 100 g |
100 g 100 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
zásmažka (sádlo, hladká mouka) | Jíška máslová |