Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Švestkový tarte tatin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 063 kJ /
2 166 kcal
Bílkoviny49,05 g
– z toho živočišné bílkoviny28,59 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,46 g
Tuky93,18 g
– nasycené48,65 g
– nenasycené37,16 g
–– mononenasycené28,50 g
–– polynenasycené8,65 g
––– omega 30,49 g
Vláknina8,50 g
Cholesterol 742 mg
Sodík 1,98 g
Sůl0,75 g
Sacharidy278,57 g
– cukry165,24 g
––– laktóza9,97 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
60 g 60 g hnědého cukru Cukr třtinový 60 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kardamomu Kardamom prášek 2.5 g
200 g 200 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 200 ml
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
1 lžíce 1 lžíce mletého máku Mák modrý mletý 15 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody Jedlá soda 6 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřícího prášku Kypřící prášek 2.5 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
60 g 60 g hnědého cukru Cukr třtinový 60 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
cca 1/2 cca 1/2 kg švestek (měla jsem sklenici nasucho naložených) Švestky čerstvé 10 g
máslo na vymazání formy Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.