Nutriční hodnoty (Švestkový tarte tatin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 063 kJ / 2 166 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,59 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,46 g |
Tuky | 93,18 g |
– nasycené | 48,65 g |
– nenasycené | 37,16 g |
–– mononenasycené | 28,50 g |
–– polynenasycené | 8,65 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 8,50 g |
Cholesterol | 742 mg |
Sodík | 1,98 g |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 278,57 g |
– cukry | 165,24 g |
––– laktóza | 9,97 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
60 g 60 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 60 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kardamomu | Kardamom prášek | 2.5 g |
200 g 200 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce mletého máku | Mák modrý mletý | 15 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 6 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřícího prášku | Kypřící prášek | 2.5 g |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
60 g 60 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 60 g |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
cca 1/2 cca 1/2 kg švestek (měla jsem sklenici nasucho naložených) | Švestky čerstvé | 10 g |
máslo na vymazání formy | Máslo kravské |