Nutriční hodnoty (Hrníčková bábovka s mákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 23 102 kJ / 5 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 106,25 g |
Tuky | 191,37 g |
– nasycené | 20,39 g |
– nenasycené | 144,35 g |
–– mononenasycené | 64,10 g |
–– polynenasycené | 80,25 g |
––– omega 3 | 5,83 g |
Vláknina | 56,25 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 841 mg |
Sůl | 2,63 g |
Sacharidy | 789,60 g |
– cukry | 284,85 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2,5 hrnku 2,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 625 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
0,25 hrnku 0,25 hrnku oleje (másla) | Olej řepkový | 62.5 ml |
1 hrnek 1 hrnek mletého máku | Mák modrý mletý | 250 g |
2 2 větší vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 sáček 1 sáček kypřicího prášku | Kypřící prášek | 12 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
tuk | Margarín | |
mouka na vymazání a vysypání formy | Mouka pšeničná hladká |