Nutriční hodnoty (Okurkový salát se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 499 kJ / 597 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 23,08 g |
– nasycené | 13,64 g |
– nenasycené | 8,76 g |
–– mononenasycené | 7,58 g |
–– polynenasycené | 1,18 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 9,04 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 1,52 g |
Sůl | 3,75 g |
Sacharidy | 57,55 g |
– cukry | 48,23 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
150 g 150 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
1 dl 1 dl vody | Voda | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 15 ml |
sůl | Sůl mořská |