Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kefírový langoš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 559 kJ /
2 046 kcal
Bílkoviny77,81 g
– z toho živočišné bílkoviny18,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,23 g
Tuky20,98 g
– nasycené5,68 g
– nenasycené10,16 g
–– mononenasycené4,13 g
–– polynenasycené6,02 g
––– omega 30,56 g
Vláknina15,92 g
Cholesterol 304 mg
Sodík 227 mg
Sůl0,51 g
Sacharidy378,46 g
– cukry37,53 g
––– laktóza10,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
3 dl 3 dl kefíru Kefír 300 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
lžička lžička cukru Cukr bílý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 kostky 1/2 kostky kvasnic Droždí pekařské lisované 11.5 g
kečup Kečup sladký
tatarka Tatarská omáčka
česnek Česnek čerstvý
marmeláda Marmeláda jahodová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.