Nutriční hodnoty (Kefírový langoš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 559 kJ / 2 046 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,23 g |
Tuky | 20,98 g |
– nasycené | 5,68 g |
– nenasycené | 10,16 g |
–– mononenasycené | 4,13 g |
–– polynenasycené | 6,02 g |
––– omega 3 | 0,56 g |
Vláknina | 15,92 g |
Cholesterol | 304 mg |
Sodík | 227 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 378,46 g |
– cukry | 37,53 g |
––– laktóza | 10,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
3 dl 3 dl kefíru | Kefír | 300 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
lžička lžička cukru | Cukr bílý | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 kostky 1/2 kostky kvasnic | Droždí pekařské lisované | 11.5 g |
kečup | Kečup sladký | |
tatarka | Tatarská omáčka | |
česnek | Česnek čerstvý | |
marmeláda | Marmeláda jahodová | |