Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybízovo-angreštový tvarohový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie22 914 kJ /
5 477 kcal
Bílkoviny120,79 g
– z toho živočišné bílkoviny90,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,16 g
Tuky261,15 g
– nasycené98,82 g
– nenasycené146,32 g
–– mononenasycené113,14 g
–– polynenasycené33,18 g
––– omega 38,80 g
Vláknina9,40 g
Cholesterol 1,27 g
Sodík 755 mg
Sůl2,47 g
Sacharidy656,10 g
– cukry394,84 g
––– laktóza28,84 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1 lžíce 1 lžíce prášku do pečiva Kypřící prášek 15 g
130 g 130 g moučkového cukru Cukr bílý 130 g
130 g 130 g másla Máslo kravské 130 g
500 g 500 g tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
4 4 bílky Vaječný bílek 132 g
10 lžic 10 lžic krystalového cukru Cukr bílý 150 g
2 2 vanilkové cukry.
angrešt Angrešt čerstvý
rybíz Rybíz červený čerstvý
moučkový cukr na posypání Cukr bílý
tuk na vymazání a mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.