Nutriční hodnoty (Rybízovo-angreštový tvarohový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 22 914 kJ / 5 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,16 g |
Tuky | 261,15 g |
– nasycené | 98,82 g |
– nenasycené | 146,32 g |
–– mononenasycené | 113,14 g |
–– polynenasycené | 33,18 g |
––– omega 3 | 8,80 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 1,27 g |
Sodík | 755 mg |
Sůl | 2,47 g |
Sacharidy | 656,10 g |
– cukry | 394,84 g |
––– laktóza | 28,84 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
1 lžíce 1 lžíce prášku do pečiva | Kypřící prášek | 15 g |
130 g 130 g moučkového cukru | Cukr bílý | 130 g |
130 g 130 g másla | Máslo kravské | 130 g |
500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
10 lžic 10 lžic krystalového cukru | Cukr bílý | 150 g |
2 2 vanilkové cukry. | ||
angrešt | Angrešt čerstvý | |
rybíz | Rybíz červený čerstvý | |
moučkový cukr na posypání | Cukr bílý | |
tuk na vymazání a mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |