Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený květák s parmazánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 048 kJ /
967 kcal
Bílkoviny38,03 g
– z toho živočišné bílkoviny37,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,39 g
Tuky88,18 g
– nasycené44,55 g
– nenasycené28,05 g
–– mononenasycené25,55 g
–– polynenasycené2,50 g
––– omega 30,45 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 126 mg
Sodík 1,51 g
Sůl3,77 g
Sacharidy5,13 g
– cukry4,51 g
––– laktóza3,91 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 květáku Květák čerstvý
10 10 žampionů Žampion čerstvý
2 lžíce 2 lžíce rozpuštěného másla Máslo kravské 20 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
3 špetky 3 špetky mletého černého pepře Pepř černý mletý
1/2 hrnku 1/2 hrnku strouhaného parmazánu (nebo jiného sýra) Parmezán 125 g
1 lžíce 1 lžíce nasekané plocholisté petržele Petržel kořenová čerstvá 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.