Nutriční hodnoty (Pomalu pečený králík v marinádě z kyšky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 411 kJ / 576 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,08 g |
Tuky | 42,64 g |
– nasycené | 6,64 g |
– nenasycené | 34,16 g |
–– mononenasycené | 23,82 g |
–– polynenasycené | 10,34 g |
––– omega 3 | 2,90 g |
Vláknina | 7,25 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 529 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 30,35 g |
– cukry | 20,95 g |
––– laktóza | 14,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 naporcovaný králík | Králík | |
400 ml 400 ml kyšky | Kyška | 400 ml |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
2-3 stroužky 2-3 stroužky utřeného česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
1 1 cibule nakrájená na kolečka | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
lžička lžička grilovacího koření | Grilovací koření | |
špetka špetka třtinového cukru | Cukr třtinový | |
chilli pasta podle chuti | Chilli omáčka | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |