Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jednoduchý okurkový salát s rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 411 kJ /
576 kcal
Bílkoviny2,67 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,67 g
Tuky53,01 g
– nasycené7,44 g
– nenasycené45,44 g
–– mononenasycené39,16 g
–– polynenasycené6,27 g
––– omega 30,06 g
Vláknina7,06 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,22 g
Sůl8,00 g
Sacharidy19,77 g
– cukry10,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 salátové okurky Okurka salátová čerstvá
2 2 střední rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
5 lžic 5 lžic olivového oleje Olej olivový 55 ml
2 lžíce 2 lžíce červeného vinného octa Ocet vinný červený 30 ml
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu Tymián sušený 5 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.