Nutriční hodnoty (Jednoduchý okurkový salát s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 411 kJ / 576 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,67 g |
Tuky | 53,01 g |
– nasycené | 7,44 g |
– nenasycené | 45,44 g |
–– mononenasycené | 39,16 g |
–– polynenasycené | 6,27 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 7,06 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 19,77 g |
– cukry | 10,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
2 2 střední rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
5 lžic 5 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
2 lžíce 2 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 30 ml |
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
pepř | Pepř černý |