Nutriční hodnoty (Masové placičky se sýrem, rajčaty a špagetami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 022 kJ / 1 678 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,05 g |
Tuky | 59,51 g |
– nasycené | 18,69 g |
– nenasycené | 33,62 g |
–– mononenasycené | 28,03 g |
–– polynenasycené | 5,59 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 9,01 g |
Cholesterol | 639 mg |
Sodík | 1,37 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 145,91 g |
– cukry | 10,50 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 400 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžičky 2 lžičky kukuřičného škrobu – pokud je směs příliš řídká | Škrob kukuřičný | 10 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
1 konzerva 1 konzerva sekaných rajčat – pokud zvolíte směs s bazalkou, lépe | Rajče červené sterilované | |
100 g 100 g strouhaného sýra (goudy) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
200 g 200 g špaget | Špagety pšeničné | 200 g |
lístky lístky bazalky | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |