Nutriční hodnoty (Thajský divoký okurkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 391 kJ / 332 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,57 g |
Tuky | 7,07 g |
– nasycené | 1,48 g |
– nenasycené | 5,23 g |
–– mononenasycené | 3,33 g |
–– polynenasycené | 1,90 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 5,19 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,90 g |
Sůl | 4,58 g |
Sacharidy | 61,24 g |
– cukry | 56,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 – 3/4 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 menší červená cibule – nakrájíme na čtvrtkolečka | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 lžíce 1 lžíce pražených arašídů - klidně sáhněte i po těch solených, nasekejte | Arašídy solené | 15 g |
3 špetky 3 špetky soli | Sůl mořská | 3 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
3 lžíce 3 lžíce vody | Voda | 54 ml |
3 lžíce 3 lžíce sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 45 ml |
1 lžíce 1 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 15 ml |