Nutriční hodnoty (Kedlubnové maso na bazalce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 892 kJ / 930 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 107,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,50 g |
Tuky | 26,79 g |
– nasycené | 10,29 g |
– nenasycené | 11,49 g |
–– mononenasycené | 9,61 g |
–– polynenasycené | 1,89 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 25,35 g |
Cholesterol | 232 mg |
Sodík | 436 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 44,23 g |
– cukry | 32,33 g |
––– laktóza | 3,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
2 2 větší kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
kus kus pórku | Pórek čerstvý | |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
olej | Olej řepkový | |
3-4 lžíce 3-4 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 87.5 ml |
1 lžičku 1 lžičku bazalky | Bazalka čerstvá | 5 g |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá |