Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnové maso na bazalce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 892 kJ /
930 kcal
Bílkoviny118,95 g
– z toho živočišné bílkoviny107,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,50 g
Tuky26,79 g
– nasycené10,29 g
– nenasycené11,49 g
–– mononenasycené9,61 g
–– polynenasycené1,89 g
––– omega 30,14 g
Vláknina25,35 g
Cholesterol 232 mg
Sodík 436 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy44,23 g
– cukry32,33 g
––– laktóza3,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového masa Vepřová kýta 500 g
2 2 větší kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
kus kus pórku Pórek čerstvý
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
olej Olej řepkový
3-4 lžíce 3-4 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 87.5 ml
1 lžičku 1 lžičku bazalky Bazalka čerstvá 5 g
kmín Kmín
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 1 lahůdková cibulka Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.