Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plná cibulačka po francouzsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 269 kJ /
542 kcal
Bílkoviny9,43 g
– z toho živočišné bílkoviny5,77 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,67 g
Tuky33,50 g
– nasycené14,87 g
– nenasycené17,75 g
–– mononenasycené13,31 g
–– polynenasycené4,44 g
––– omega 31,12 g
Vláknina13,54 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 181 mg
Sůl0,38 g
Sacharidy28,66 g
– cukry14,97 g
––– laktóza1,14 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
2 2 střední žluté cibule Cibule čerstvá 140 g
120 ml 120 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 120 ml
450 ml 450 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 450 ml
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu Tymián sušený 5 g
snítka snítka čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
pažitka Pažitka čerstvá
voda Voda
toastový chléb Toast pšeničný bílý
1 lžíce 1 lžíce strouhaného sýru – používám goudu Sýr kravský tvrdý 30% 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.