Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s ořechovou krustou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 760 kJ /
4 006 kcal
Bílkoviny60,95 g
– z toho živočišné bílkoviny1,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,83 g
Tuky143,59 g
– nasycené87,74 g
– nenasycené51,54 g
–– mononenasycené42,62 g
–– polynenasycené8,92 g
––– omega 31,14 g
Vláknina42,30 g
Cholesterol 408 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy596,28 g
– cukry245,53 g
––– laktóza1,28 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 hrnku 1,5 hrnku hladké mouky Mouka pšeničná hladká 375 g
130 g 130 g másla Máslo kravské 130 g
5 lžic 5 lžic studené vody Voda 90 ml
7 7 jablek Jablko čerstvé 1050 g
cukr Cukr bílý
skořice Skořice ceylonská
hrozinky Rozinky
0,5 hrnku 0,5 hrnku hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 125 g
0,5 hrnku 0,5 hrnku cukru Cukr bílý 125 g
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g
skořice Skořice ceylonská
nasekané ořechy Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.