Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s ořechovou krustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 760 kJ / 4 006 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,83 g |
Tuky | 143,59 g |
– nasycené | 87,74 g |
– nenasycené | 51,54 g |
–– mononenasycené | 42,62 g |
–– polynenasycené | 8,92 g |
––– omega 3 | 1,14 g |
Vláknina | 42,30 g |
Cholesterol | 408 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 596,28 g |
– cukry | 245,53 g |
––– laktóza | 1,28 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 hrnku 1,5 hrnku hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 375 g |
130 g 130 g másla | Máslo kravské | 130 g |
5 lžic 5 lžic studené vody | Voda | 90 ml |
7 7 jablek | Jablko čerstvé | 1050 g |
cukr | Cukr bílý | |
skořice | Skořice ceylonská | |
hrozinky | Rozinky | |
0,5 hrnku 0,5 hrnku hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 125 g |
0,5 hrnku 0,5 hrnku cukru | Cukr bílý | 125 g |
3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
nasekané ořechy | Vlašské ořechy |