Nutriční hodnoty (Dýňový tvarohový koláč bez cukru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 6 314 kJ / 1 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,10 g |
Tuky | 83,22 g |
– nasycené | 54,04 g |
– nenasycené | 19,68 g |
–– mononenasycené | 16,38 g |
–– polynenasycené | 3,30 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 598 mg |
Sodík | 407 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 100,90 g |
– cukry | 78,50 g |
––– laktóza | 18,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 150 + 50 g drcených ovesných vloček | Vločky ovesné | |
40 g 40 g kokosového tuku | Olej kokosový | 40 ml |
120 g 120 g přezrálého banánu | Banán čerstvý | 120 g |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
¼ l žičky žičky tlučeného hřebíčku (někdo rád nemá – nedá) | Hřebíček | |
200 g 200 g dýně bez slupky (hokaido) | Dýně čerstvá | 200 g |
1 lžička 1 lžička kokosového tuku | Olej kokosový | |
500 g 500 g měkkého polotučného tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
80 g 80 g přezrálého banánu | Banán čerstvý | 80 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
30 g 30 g javorového sirupu | Sirup javorový | 30 ml |
1 1 vrchovatá lžička kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | |
citronová kůra z ½ citronu | Citronová kúra čerstvá |