Nutriční hodnoty (Bylinkové bramboráky z trouby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 705 kJ / 647 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,85 g |
Tuky | 8,76 g |
– nasycené | 1,98 g |
– nenasycené | 3,91 g |
–– mononenasycené | 2,87 g |
–– polynenasycené | 1,04 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 14,65 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 223 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 112,05 g |
– cukry | 7,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky utřeného česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
2 lžíce 2 lžíce mouky (i více) | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 15 g |
hladkolistá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
majoránka | Majoránka sušená | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
olej na potření | Olej řepkový |