Nutriční hodnoty (Čokoládový koláč z cizrny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 738 kJ / 2 567 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 80,80 g |
Tuky | 80,92 g |
– nasycené | 30,58 g |
– nenasycené | 37,82 g |
–– mononenasycené | 24,12 g |
–– polynenasycené | 13,70 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 142,40 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 362 mg |
Sůl | 1,29 g |
Sacharidy | 290,20 g |
– cukry | 183,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g sušených datlí (bez pecky) | Datle sušené s peckou | 100 g |
1 hrnek 1 hrnek - 200 ml vroucí vody | Voda | 250 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
200 g 200 g hořké čokolády (nejlépe 70%) | Čokoláda hořká 40% | 200 g |
360 g 360 g cizrny (použila jsem sterilizovanou) | Cizrna | 360 g |
1 ČL 1 ČL skořice (lze požít i kardamom či zázvor) | Kardamom prášek | |
1 ČL 1 ČL prášku do pečiva | Kypřící prášek | 10 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská |