Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čokoládový koláč z cizrny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 738 kJ /
2 567 kcal
Bílkoviny98,16 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny80,80 g
Tuky80,92 g
– nasycené30,58 g
– nenasycené37,82 g
–– mononenasycené24,12 g
–– polynenasycené13,70 g
––– omega 30,63 g
Vláknina142,40 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 362 mg
Sůl1,29 g
Sacharidy290,20 g
– cukry183,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g sušených datlí (bez pecky) Datle sušené s peckou 100 g
1 hrnek 1 hrnek - 200 ml vroucí vody Voda 250 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
200 g 200 g hořké čokolády (nejlépe 70%) Čokoláda hořká 40% 200 g
360 g 360 g cizrny (použila jsem sterilizovanou) Cizrna 360 g
1 ČL 1 ČL skořice (lze požít i kardamom či zázvor) Kardamom prášek
1 ČL 1 ČL prášku do pečiva Kypřící prášek 10 g
špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.