Nutriční hodnoty (Recept na segedinský guláš III.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 430 kJ / 1 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,58 g |
Tuky | 64,10 g |
– nasycené | 22,16 g |
– nenasycené | 36,63 g |
–– mononenasycené | 28,13 g |
–– polynenasycené | 8,50 g |
––– omega 3 | 0,56 g |
Vláknina | 12,68 g |
Cholesterol | 292 mg |
Sodík | 3,79 g |
Sůl | 9,37 g |
Sacharidy | 25,45 g |
– cukry | 20,30 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřové plece | Vepřová plec | 400 g |
1/2 1/2 velké cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
20 g 20 g špeku | Špek | 20 g |
40 g 40 g tuku | Margarín | 40 g |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
400 g 400 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 400 g |
1,5 lžičky 1,5 lžičky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 6 g |
2 lžíce 2 lžíce kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
voda | Voda | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská |