Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka s restovanou cibulí, česnekem a kapustičkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 274 kJ /
1 260 kcal
Bílkoviny129,20 g
– z toho živočišné bílkoviny116,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,08 g
Tuky30,55 g
– nasycené6,02 g
– nenasycené18,62 g
–– mononenasycené14,74 g
–– polynenasycené3,87 g
––– omega 30,74 g
Vláknina25,59 g
Cholesterol 244 mg
Sodík 698 mg
Sůl1,56 g
Sacharidy93,69 g
– cukry23,51 g
––– laktóza3,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 500 g 500 g vepřové panenky Vepřová panenka 500 g
pár kapek kapek worcestru Worcestrová omáčka
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 30 g
lžíce lžíce koření adžika Adžika
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
6 6 brambor Brambor zimní 300 g
lžíce lžíce másla Máslo kravské
1/4 hrnku 1/4 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 62.5 ml
lžíce lžíce worcesteru Worcestrová omáčka
lžíce lžíce másla Máslo kravské
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml
lžička lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská
výpek z masa Výpek
kapustičky Kapusta růžičková čerstvá
3 3 červené cibule Cibule červená čerstvá 207 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.