Nutriční hodnoty (Vepřová panenka s restovanou cibulí, česnekem a kapustičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 274 kJ / 1 260 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,08 g |
Tuky | 30,55 g |
– nasycené | 6,02 g |
– nenasycené | 18,62 g |
–– mononenasycené | 14,74 g |
–– polynenasycené | 3,87 g |
––– omega 3 | 0,74 g |
Vláknina | 25,59 g |
Cholesterol | 244 mg |
Sodík | 698 mg |
Sůl | 1,56 g |
Sacharidy | 93,69 g |
– cukry | 23,51 g |
––– laktóza | 3,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 500 g 500 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 500 g |
pár kapek kapek worcestru | Worcestrová omáčka | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 30 g |
lžíce lžíce koření adžika | Adžika | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
1/4 hrnku 1/4 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 62.5 ml |
lžíce lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
lžička lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | |
výpek z masa | Výpek | |
kapustičky | Kapusta růžičková čerstvá | |
3 3 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 207 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |