Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné placky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 888 kJ /
690 kcal
Bílkoviny15,50 g
– z toho živočišné bílkoviny8,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,80 g
Tuky24,78 g
– nasycené11,59 g
– nenasycené9,59 g
–– mononenasycené7,42 g
–– polynenasycené2,17 g
––– omega 30,23 g
Vláknina16,92 g
Cholesterol 298 mg
Sodík 121 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy92,84 g
– cukry56,88 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
4 PL 4 PL mouky polohrubé Mouka pšeničná polohrubá 44 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
1 PL 1 PL přepuštěného másla na smažení Ghí 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.