Nutriční hodnoty (Jablečné placky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 888 kJ / 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,80 g |
Tuky | 24,78 g |
– nasycené | 11,59 g |
– nenasycené | 9,59 g |
–– mononenasycené | 7,42 g |
–– polynenasycené | 2,17 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 16,92 g |
Cholesterol | 298 mg |
Sodík | 121 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 92,84 g |
– cukry | 56,88 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
4 PL 4 PL mouky polohrubé | Mouka pšeničná polohrubá | 44 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 PL 1 PL přepuštěného másla na smažení | Ghí | 15 g |