Nutriční hodnoty (Dvojkadeřávková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 370 kJ / 2 239 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,13 g |
Tuky | 105,93 g |
– nasycené | 45,22 g |
– nenasycené | 56,73 g |
–– mononenasycené | 42,65 g |
–– polynenasycené | 14,08 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 29,00 g |
Cholesterol | 329 mg |
Sodík | 2,91 g |
Sůl | 6,71 g |
Sacharidy | 251,90 g |
– cukry | 49,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | 500 g |
250 g 250 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 lžíce 3 lžíce rozmixovaného kadeřávku (bez vody) | Kapusta kadeřavá čerstvá | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
sůl | Sůl mořská |