Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dvojkadeřávková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 370 kJ /
2 239 kcal
Bílkoviny56,31 g
– z toho živočišné bílkoviny12,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,13 g
Tuky105,93 g
– nasycené45,22 g
– nenasycené56,73 g
–– mononenasycené42,65 g
–– polynenasycené14,08 g
––– omega 30,39 g
Vláknina29,00 g
Cholesterol 329 mg
Sodík 2,91 g
Sůl6,71 g
Sacharidy251,90 g
– cukry49,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kadeřávku Kapusta kadeřavá čerstvá 500 g
250 g 250 g kukuřice Kukuřice sterilovaná 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
3 lžíce 3 lžíce rozmixovaného kadeřávku (bez vody) Kapusta kadeřavá čerstvá
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.