Nutriční hodnoty (Koprová omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 419 kJ / 578 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,30 g |
Tuky | 39,60 g |
– nasycené | 25,18 g |
– nenasycené | 12,72 g |
–– mononenasycené | 11,44 g |
–– polynenasycené | 1,28 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 1,60 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 211 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 36,48 g |
– cukry | 20,38 g |
––– laktóza | 19,38 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
vývar z masa (nebo kostí) | Vývar masový | |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
250 ml 250 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
1 svazek 1 svazek čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
ocet | Ocet lihový | |
cukr | Cukr bílý |