Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koprová omáčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 419 kJ /
578 kcal
Bílkoviny18,17 g
– z toho živočišné bílkoviny13,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,30 g
Tuky39,60 g
– nasycené25,18 g
– nenasycené12,72 g
–– mononenasycené11,44 g
–– polynenasycené1,28 g
––– omega 30,32 g
Vláknina1,60 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 211 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy36,48 g
– cukry20,38 g
––– laktóza19,38 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
vývar z masa (nebo kostí) Vývar masový
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
250 ml 250 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 250 ml
1 svazek 1 svazek čerstvého kopru Kopr nať čerstvý 50 g
sůl Sůl mořská
ocet Ocet lihový
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.