Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Neapolský koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 817 kJ /
5 453 kcal
Bílkoviny145,23 g
– z toho živočišné bílkoviny89,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,40 g
Tuky232,03 g
– nasycené126,63 g
– nenasycené84,94 g
–– mononenasycené69,80 g
–– polynenasycené15,14 g
––– omega 31,40 g
Vláknina26,20 g
Cholesterol 1,98 g
Sodík 566 mg
Sůl1,49 g
Sacharidy682,99 g
– cukry294,17 g
––– laktóza43,17 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
150 g 150 g změklého másla Máslo kravské 150 g
80 g 80 g cukru moučky Cukr bílý 80 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
špetka špetka soli Sůl mořská
šťáva z půlky citronu Šťáva z citrónu
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
500 g 500 g tučného tvarohu Tvaroh plnotučný 500 g
200 g 200 g uvařených krup Kroupy ječné 200 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
10 g 10 g skořice Skořice ceylonská 10 g
4 4 vejce, žloutky a bílky zvlášť Vaječný žloutek 92 g
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
kůra z jednoho citronu Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.